Гомогенізатор PACOJET
У комплекті 2 контейнери, 2 ножі, комплект для чищення апарату.
Апарат PACOJET виробляється в Швейцарії, призначений для подрібнення, приготування пюре і мусів, паштетів з різних продуктів, змішування і емульсування сорбетів і морозива глибокозамороженої основи.
PACOJET являє собою унікальний і незамінний робочий інструмент для справжніх професіоналів громадського харчування. Суть апарату PACOJET - революційний процес, при якому змішуються в пюре глибоко заморожені харчові продукти (не допускаючи розморожування), що дозволяє отримати охолоджений з природним смаком мус, з ніжною кремоподібною консистенцією і ідеальною температурою подачі -12... -15С
З PacoJet I Ви можете готувати дивовижні страви, з мінімальними втратами продукту. Технологія роботи кухні може бути повністю побудована на роботі з заздалегідь приготованими замороженими заготовками - це дозволяє повністю уникнути пікових завантажень кухні.
З PacoJet I скорочується час на приготування страви і виконання замовлення, збільшується кількість страв в меню
ЗАСТОСУВАННЯ:
Відмінна особливість PACOJET полягає в особливій міцності конструкції подрібнюючих ножів і найвищій швидкості його обробки, необхідної для того, щоб в короткий час отримати закінчений і готовий до вживання продукт, переходячи безпосередньо від замороженої до готової страви.
Так як обробка в апараті PACOJET відбувається швидко і при температурі нижче 0 градусів, оброблений вміст контейнера можна без побоювання поставити назад в морозильник для глибокого заморожування, перш ніж дія розморожування зможе завдати шкоди продукту. Таким чином, надається можливість заздалегідь приготувати різні інгредієнти для використання за необхідністю і в потрібній кількості....
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.