Розстановка обладнання

Б/у Хорека пропонує проектні рішення для приміщень ресторанного бізнесу з розстановкою і специфікацією технологічного обладнання!

Команда Б/у Хорека - це: технологи, проектувальники, дизайнери, фахівці з підбору обладнання, інженери вентиляції, досвідчена команда сервісних майстрів з обслуговування та ремонту обладнання. Ми працюємо в індустрії ресторанного бізнесу з 2008 року. І наша основна перевага - це багаторічний успішний досвід роботи у вирішенні самих різних завдань для наших замовників. Наше Кредо компанії: якісний професійний підхід до закладів будь-якого типу та класу. Це означає, що ми готові працювати з найменшими закладами так само професійно і уважно як і з великими. Кредо компанії: якісний професійний підхід до закладів будь-якого типу та класу.

Розділ технологічного проектування включає:

-Архітекрутно-планачні рішення, зонування площ

-Підбір і розстановку обладнання

-Технічне завдання на підключення обладнання до інженерних мереж: водопостачання, електропостачання, вентиляції

-Специфікацію обладнання

-Комерційна пропозиція на закупівлю обладнання

-Розрахунок пристрою холодильних і морозильних камер

 

Проектування ТТ формату «Street Food»
250 грн.
Проектування млинцевих
250 грн.
Проектування фуд-кортів
250 грн.
Проектування кав'ярень-кондитерських
250 грн.
Проектування фабрик-кухонь
250 грн.
Проектування їдалень
250 грн.
Проектування кондитерських виробництв
250 грн.
Проектування пекарень
250 грн.
Проектування піцерій
250 грн.
Проектування барів
250 грн.
Проектування професійної кухні кафе
250 грн.
Проектування професійної кухні ресторанів
250 грн.
Показано від 1 до 12 з 12 (всього сторінок: 1)