Связь с нами

+38 (057) 764 60 54

Buhoreca@gmail.com

Проектування Оренда Викуп
Б/У обладнання для ресторанів та пекарень під ключ.

BU-HoReCa

Корзина
0
 x 

Кошик порожній
Каталог
Корзина

Теплове обладнання

Фільтри
Виробники
Ціна
₴ ₴ 
Сбросить все фильтры
15922151866508990943890712871630
Економія
37 030 ₴

 

 

Теплове обладнання для ресторанів б/у

 

Неможливо уявити сучасну кухню ресторану або іншого закладу громадського харчування будь-якого формату без спеціального професійного обладнання. У технологічній лінії кафе або ресторану, теплове обладнання б/у по праву займає перше місце, адже теплова обробка продуктів - основний процес на кухні. Теплове обладнання б/в включає в себе апарати, за допомогою яких можна не тільки готувати їжу, але і розігрівати або підтримувати необхідну температуру вже готових продуктів і страв. До такого обладнання відносяться: пароконвектомати б/у, газові та електричні плити б/у, конвекційні печі б/у, жарочні поверхні б/у, жаркові шафи б/у, теплові поверхні б/у, професійні сковороди б/у, підігрівачі страв б/у.

 

Теплове обладнання підприємств громадського харчування б/у від кращих виробників

 

Компанія "Б/У HoReCa "пропонує теплове обладнання б/в від провідних виробників усього світу: Rational, Unox, Angelo Po, Bartscher, Smeg, Hendi та інші.

C за допомогою теплового обладнання б/у проводиться теплова обробка продуктів, яка є способом приготування широкого спектру страв. Як джерело енергії, теплове обладнання б/у, використовує газ або електрику. Зустрічається кілька типів нагрівання теплових апаратів: передача теплових потоків продукту від поверхні ТЕНів в результаті переміщення гарячого повітря всередині робочої камери; другий спосіб - теплове випромінювання поглинається самим продуктом.

Теплове обладнання б/в створює всі умови для зручної та ефективної роботи вашого персоналу та підприємства в цілому, до вибору такого обладнання необхідно підходити серйозно, враховуючи всі нюанси, і, як здається на перший погляд, дрібниці.

Завжди звертайте увагу на характеристики і параметри обладнання. Матеріал, з якого виготовляється обладнання, повинен бути міцний і надійний. Краще, якщо це буде нержавіюча сталь. У місцях, де не можна використовувати нержавійку, може бути встановлений пластик, за умови, що він не буде піддаватися тепловому впливу. Теплове обладнання б/у повинно володіти достатньою потужністю і продуктивністю. Можливість замінювати конструктивні деталі або елементи, які піддаються частому механічному впливу.

 

Купити торгове теплове обладнання б/у в Україні та Криму

 

Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити теплове обладнання б/в для ресторанів у відмінному стані. Фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку обладнання. Ми допоможемо підібрати необхідне теплове обладнання б/у, відповімо на ваші запитання. Гарантія якості, доставка по Україні та в Крим.