Під днищем марміту б/у розташовується внутрішній ТЕН. Він підтримує певну температуру страви, яка в ньому зберігається. Це позитивно позначається на смакових і зовнішніх характеристиках їжі, оскільки вона не розігрівається кілька разів, а постійно знаходиться в одному температурному діапазоні.
Bce промислові марміти б/у обладнані терморегулятором і зручною ручкою для плавного регулювання температури. Температура створюється і підтримується за допомогою пари, яка виходить від днища.
Теплова лінія обладнання — одна з основних на професійній кухні, і від того, наскільки грамотно і якісно вона буде складена, залежить функціональність закладу і його прибуток. Отже, теплове обладнання марміти б/у, які основні правила їх вибору?
— Марміт промисловий б/у може бути газовий або електричний. Електричні марміти б/у користуються більшою популярністю у професіоналів, тому що в таких апаратах регулювати температуру набагато простіше;
— Марміт б/у розрізняється за своїми габаритами і формою. Тому, перш за все, визначтеся, скільки вільного місця ви можете виділити під цей вид обладнання. Марміт професійний б/у може бути квадратної, прямокутної, круглої, овальної форми;
— Марміт перших страв б/у можна вибирати з підігрівом сухим способом, але для других страв такий тип не підійде — він їх буде пересушувати.
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує марміти б/у перших страв і марміти других страв б/у електричні. На нашому сайті ви знайдете широкий вибір мармітів б/в європейського та вітчизняного виробництва. Підлогові і настільні, електричні і газові марміти б/у з різними габаритами. Виберіть і подзвоніть нам, або залиште замовлення на сайті! +38 (067) 412-40-00.