Пилки для м'яса та кісток Б/У

 

 

Стрічкові пилки для м'яса б/у

 

Гастрономічна або стрічкова пила б/у застосовується для акуратної нарізки м'яса на однакові порційні частини. Може використовуватися як для м'яса на кістці, так і без неї. Для зручності роботи зі стрічковою пилкою б/у виробники впровадили можливість задати необхідний розмір шматка м'яса і його товщину. Пилки для обробки м'яса б/у виготовляються з високоякісних міцних матеріалів, забезпечуючи обладнанню довгий і надійний термін служби. Несуча конструкція, як правило, виконана з анодованого алюмінію, а зовнішні деталі, робоча поверхня і корпус - з нержавіючої сталі. Конструкція пилки б/у влаштована таким чином, що її легко розбирати, замінювати леза або проводити санітарну чистку. Для роботи зі свіжим або замороженим м'ясом, м'ясом на кістці або рибними напівфабрикатами без зусиль впорається стрічкова пила для м'яса б/у.

 

Як влаштована пила для обробки м'яса б/у і її види

 

Пристрій леноточний пилки для м'яса б/у просте: вона складається з важеля - подавального пристрою і ножа, який рівно нарізає м'ясо без дроблення кісток. Важіль самостійно забирає шматки м'яса, виключаючи ризик травми від леза ножа. Зверху і знизу стрічкової пилки б/у закріплена стрічка з нержавіючої сталі - це ріжуче полотно або власне ніж. Стрічкове ріжуче полотно забезпечує гладкий і ідеально рівний зріз. На двигун встановлено тепловий захист, щоб уникнути перегріву пилки б/у під час роботи.

 

Пила для м'яса б/у розрізняється за типом установки, і може бути підлога або настільна. Настільна пила для м'яса б/у досить зручна і завдяки компактним розмірам її можна легко розміщувати на професійній кухні закладу будь-якого масштабу і формату.

Підлогове стрічкова пила б/в досить великих розмірів, а за рахунок великої висоти різу такої пилки можна розпилювати навіть найбільші м'ясні блоки. Прийнято використовувати на м'ясопереробних цехах, підприємствах, супермаркетах.

 

Стрічкові пилки для продуктів б/у: як правильно вибрати

 

Стрічкова пила б/у помітно скоротить час на обробку м'яса і обробку м'яса, а розділене за допомогою пилки б/у м'ясо виглядає акуратно і естетично.

Якщо вам потрібна стрічкова пила б/у для невеликого підприємства, підбирайте пилку невеликих розмірів, для підприємства помасштабніше необхідна стрічкова пила б/в великих габаритів. Висота різу або розпилу покаже, який розмір шматка можна розрізати за допомогою пилки для обробки м'яса б/у.

Можна сказати, що всі стрічкові пилки ідентичні за своїм пристроєм і функціоналу. Відрізняти один від одного їх може тип робочої поверхні або столу: рухома або нерухома.

Для роботи зі стрічковою пилкою б/у немає необхідності прикладати фізичну силу - ріжуче полотно з усім впорається самостійно. Намагайтеся не подавати м'ясо до ріжучого полотна занадто швидко, для пилки б/у вже заздалегідь розрахована швидкість нарізки. Регулярно проводьте санітарну обробку пилки і зберігайте її в розгорнутому вигляді.

 

Купити стрічкову пилку для м'яса б/у

 

Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити стрічкові пилки б/у у відмінному стані. Обладнання пройшло відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Встановлена оптимальна ціна. Доставка по Україні та в Крим.

 

Пила для м'яса Fimar SE1550 9354к
0 грн. 45000 грн.
Пила для м'яса KT -325S 9285к
0 грн. 50000 грн.
Пила для м'яса настільна Bizerba FK32
0 грн. 130510 грн.
Пила для м'яса SO1830 НОВА
0 грн.
Пила для м'яса MAINCA BC-2500 9043к
0 грн. 101508 грн.
Показано від 1 до 6 з 6 (всього сторінок: 1)