Слайсери б/у для ресторану - спеціальне обладнання, яке ідеально нарізає скибочки, ковбаси, сиру або хліба. Слово «слайсер» в буквальному перекладі з англійської означає: slice - шматочок або скибочка, slicer- ломтерезка, апарат для нарізки продуктів скибочками.
Технологічний процес не стоїть на місці і постійно вдосконалюється. На допомогу кухарям приходить нове обладнання, яке полегшує працю професіонала і значно скорочує час на певні операції. Купити слайсер б/у - означає забезпечити своєму закладу громадського харчування ідеально нарізані скибочки продуктів без особливих зусиль і зосередженості.
B кінці XIX століття в Голландії був винайдений перший слайсер б/у . Звичайно, з тих пір слайсери значно вдосконалилися, але головний момент залишається незмінним: в основі ломтерезки б/у лежить обертовий захищений диск-ніж, до нього під'їжджає каретка з притиснутим продуктом. У підсумку в спеціальний піддон складаються рівні скибочки.
Бувають вертикальні або горизонтальні слайсери б/у. У вертикальних слайсерах каретка розташовується під кутом 90 градусів до ріжучої частини; горизонтальні слайсери відрізняються тим, що продукт потрапляє на ніж і процес нарізки відбувається під його тиском.
Розрізняють три типи слайсерів:
Напівавтоматичні слайсери б/в - найпоширеніші ломтерезки на підприємствах громадського харчування. Автоматичний привід забезпечує обертання дискового ножа, а каретка з продуктом просувається вручну.
Автоматичний слайсер б/у прийнято використовувати на великих підприємствах, виробництвах, принцип їх роботи полягає в тому, що спеціальні притискні пристрої притримують продукт на каретці, яка разом з дисковим ножем рухається автоматично.
Промислові слайсери б/в використовуються в магазинах, закладах громадського харчування. Слайсери б/у різних виробників можуть бути з автоматичною або ручною подачею продукту (м'яса, овочів, сиру), різних габаритів і продуктивності, може бути присутнім опція автоматичного укладання нарізаного продукту, автоматичного охолодження і багато іншого.
Слайсер б/у часто може бути укомплектований заточувальним пристроєм для ножа, другим піддоном, додатковими ніжками для апарату.
Слайсери б/у можуть дещо відрізнятися за своїм пристроєм, залежно від того, для якого продукту вони призначені.
Спеціальний слайсер для сиру має тефлонове покриття, щоб до ножа не прилипав продукт.
Слайсер для хліба заточують хвилеподібно, завдяки чому не кришиться хліб.
Слайсер б/у для риби обладнаний так званою плаваючою кареткою, вона піднімає шматок сирої риби відносно нарізного ножа під невеликим кутом. Для солоної або копченої риби доречно використовувати спеціальний гільйотинний слайсер б/у.
Для того, щоб радувати своїх клієнтів тонко нарізаними скибочками ковбаси, сиру, овочів, необхідно відповідально підійти до вибору обладнання. Для початку визначтеся, як часто і в яких цілях ви збираєтеся використовувати слайсер б/у .
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує придбати б/в слайсер відмінної якості. Наші фахівці провели відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. За результатами була встановлена оптимальна ціна. Доставка по Україні та в Крим.