У ресторанах, кафе, барах великою популярністю користуються гарячі перші страви: борщ, суп, вуха, бульйон, крем-суп або суп-пюре. Для того, щоб гостям пропонувати завжди свіжий і гарячий суп, недостатньо його просто смачно приготувати — необхідно підтримувати його в підігрітому стані, щоб він надовго зберіг свої неперевершені смакові якості. На професійній кухні ресторану або кафе, незалежно від його розміру, підігрівач страв не завжди вирішує цю проблему. Та й навіщо, якщо на ринку технологічного обладнання вже давно пропонують апарат супницю електричну б/в.
Електрична професійна супниця б/в використовується для короткострокового зберігання перших страв (супів, бульйонів, супів-пюре), підігріву їх до необхідної температури або підтримки в гарячому стані.
Пристрій супниці електричної б/у досить простий: супниця б/у складається зі знімної ємності, яка встановлюється всередині корпусу. Також на супницю б/у встановлюється відкидна кришка, в якій є спеціальний виріз для ковша. Супниця професійна б/у обладнана термостатом і термоізольованими ручками.
Виробники супниць б/у виготовляють їх корпус з нержавіючої сталі високої якості, термостійкого пластику або алюмінію.
Завдяки термостату ви можете підтримувати температуру всередині ємності супниці б/у в діапазоні від 30 до 95 градусів. Така температура є оптимальною для підтримки необхідної температури, збереження смакових якостей і поживних речовин першої страви.
Як правило, електричну супницю б/у встановлюють на початку або кінці лінії роздачі.
Як тільки ви обладнаєте свою професійну кухню електричною супницею б/у, ви відразу ж відчуєте ряд переваг цього обладнання:
Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити супницю електричну б/в у відмінному стані. Обладнання проходить передпродажну підготовку та відновлювальні роботи. Гарантія. Доставка по Україні та в Крим.