
Обладнання для пекарні б/в
На кожному підприємстві громадського харчування чи виробництві, де налагоджений процес випікання, необхідно використовувати спеціальне обладнання - обладнання для пекарень б/в, адже якісне та надійне обладнання - запорука успішного виробництва випічки, хліба та кондитерських виробів.
Як і багато інших процесів, на сьогодні технологічний процес випікання автоматизований. Пекарське обладнання б/в характеризується високою продуктивністю, економією часу, коштів, трудових ресурсів - і все це без шкоди для виробництва. Результат випікання завжди на найвищому рівні.
Яке необхідне обладнання для пекарні б/в?
На кожному пекарському виробництві будь-якого масштабу та формату знадобляться три типи технологічного обладнання для ресторанів б/в:
- Теплове обладнання б/в, яке використовується для термічної обробки різних хлібозаготівель: конвекційні печі б/в, ротаційні печі б/в, подові печі б/в, пекарські шафи б/в, розстоєчні камери б/в;
- Холодильне обладнання б/в використовується на пекарському виробництві для зберігання заготовок або готової продукції холодильні столи б/в та холодильні шафи б/в;
- Електромеханічне обладнання б/в - ще один незамінний елемент, без якого неможливо провести процеси приготування заготовки, її формування та поділу: тістоміс б/в, міксер б/в, тісторозкатка б/в, тістоокруглювач б/в, тістодільник б/в та інші.
На нашому сайті ви знайдете повний спектр необхідного обладнання для пекарні б/в.
Досить широкий асортимент печей для випікання продукції дозволить вибрати саме ту піч б/в, яка підійде для кожного типу випічки, яку ви плануєте пропонувати покупцям.
Ротаційні печі б/в поєднали в собі дві функції: ротацію та конвекцію. Продукція обертається навколо своєї осі, тоді як тепло розподіляється рівномірно по робочій камері. За допомогою ротаційної печі готуються кекси, булочки, круасани, бісквіти, хліб.
Подові печі б/в здійснюють процес випікання продукції без вібрації, нагрівальні елементи закріплені як зверху, так і знизу. Відсутність вібрації дозволяє готувати ніжні кондитерські вироби: меренги, суфле, бісквіти. У подовій печі б/в пишна продукція ніколи не осяде і збереже свій чудовий смак.
Перед тим, як відправляти заготовку в піч, необхідно, щоб вона попередньо підійшла. Для розстоювання тіста потрібні розстоєчні шафи б/в або розстоєчні камери б/в.
Для роботи з тістом вам знадоблятися:
Тістоміси б/в , які справлятимуться із замішуванням тіста;
Тісторозкатки б/в за короткий час розкатають тісто до потрібної товщини;
Тістодільники б/в призначені для поділу тіста на порційні частини;
Тістоокруглювачі б/в , як видно з назви, надають тісту округлої форми, а також згладжують всі нерівності та шорсткості поверхні тістової заготовки;
Машина для внесення начинок б/в полегшити завдання наповнення вашого кондитерського виробу начинкою. (креми, соусі, конфітюр, джем).
Купити обладнання для пекарні б/в у нашій компанії
Компанія «Б/В HoReCa» пропонує купити обладнання для пекарні б/в у чудовому стані. Необхідне обладнання для ресторанів б/в можна знайти на нашому сайті або звернутися до менеджера за вказаними контактними телефонами. Обладнання проходитимуть необхідні відновлювальні роботи та передпродажну підготовку.Доставка по Україні та в Крим.