





Використовується в
кафе, ресторанах, барах, готелях, кінотеатрах , піцеріях, пекарнях,
кондитерських, фаст фудахта інших закладах закладу громадського харчування для приготування.
Режими випічки:
Конвекція: від 30 до 260 °C
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 10 до 20%
Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 ° C, DRY.Maxi від 10 до 100%
Випічка з датчиком температури в серцевині продукту
Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
Попереднє розігрів (максимальна температура): 260 °С
Додаткові функції та автоматичне програмування випічки:
Купити бу (вживаний) б/в Пароконвектомат гастрономічний Unox XEVC-1011-E1R
MIND.Maps™: графічне зображення процесів приготування, що складаються з нескінченної кількості кроків
Збереження до 256 програм користувача
Можливість присвоєння імені та зображення збереженим програмам
Збереження назви рецепта будь-якою мовою
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 30 до 90%
Розподіл повітря в камері:
Технологія AIR.Maxi™:
Вентилятори з реверсивним рухом
4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
4 програмованих напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором
Пара: від 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
Не проґавте можливість покращити роботу вашої ресторану вже сьогодні з професійним обладнанням Unox XEVC-1011-E1R !
- Пройшла технічне обслуговування
- Гарантія 3 місяці
- Доставка по Україні
Чому варто купити
вживане обладнання для піцерій?
BU-Horeca –
перевірений постачальник обладнання для ресторанів
Ви отримаєте
надійного партнера для свого бізнесу, який допоможе розкрити весь ваш потенціал
Замовляйте зараз і
виводьте свій бізнес на новий рівень!
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.