

-500x400.jpg)


-74x74.jpg)
Характеристика
Пароконвектомат гарантує завжди рівномірне приготування.
Незалежно від умов та завантаження використання, віддача завжди максимальна.
Результат - завжди інноваційний продукт, створений для роботи в хлібобулочних виробництвах та кондитерських всього світу, для операторів закритого циклу /Відстань між напрямними – 80 мм.
Місткість: 4 деко 400х600 мм.
Довжина: 860мм Ширина: 900мм
Висота: 624 мм
Температурний режим - від: 0 ° C до: 260 ° C
Напруга: 380 В
Потужність: 7,6кВт Вага: 60кг
Використовується в кафе, ресторанах, барах, готелях, кінотеатрах , піцеріях, пекарнях, кондитерських, фаст фудахта інших закладах закладу громадського харчування для випікання.
Зміна параметрів температури в діапазоні 30-260 °C
Комбінований режим 35-260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Комбінований режим 48-260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Режим із парозволоженням 48-130 °C із технологією STEAM.Maxi™ 100%
Режим приготування із сухим повітрям, примусове відведення вологи від 30 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Застосування одноточкового термощупу та технології Delta-T
Не проґавте можливість
покращити роботу вашої піцерії вже сьогодні з професійним обладнанням Unox XBC404!
Пройшла технічне
обслуговування
Гарантія 3 місяці
Доставка по Україні
Чому варто купити
вживане обладнання для ресторану?
BU-Horeca –
перевірений постачальник обладнання для ресторанів
Ви отримаєте
надійного партнера для свого бізнесу, який допоможе розкрити весь ваш потенціал
Замовляйте зараз і
виводьте свій бізнес на новий рівень!
Відгуків про цей товар ще не було.