-55%

Характеристики:
- Місткість противнів, шт: 12.
- Відстань між рівнями, мм: 75.
- Розмір противнів, мм: 600х400.
- Максимальна робоча температура, ° С: +50.
- Матеріал корпусу і камери: нержавіюча сталь.
- Габарити (ДхШхВ), мм: 862x890x805.
- Потужність, кВт: 2,4.
- Напруга, В: 220.
- Bec, кг: 38.
- Виробник: UNOX (Італія).
Опис:
Розстійкова камера призначена для підготовки дріжджового і листкового тіста, як свіжоформованого, так і замороженого перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів (рогалики, круасани. Розстойка тіста проводиться при температурі в межах + 35... + 45 ° С і відносній вологості 75-80% приблизно одну годину. B процесі розстойки відбувається бродіння, яке супроводжується виділенням вуглекислого газу і розпушенням Тест. В результаті тісто збільшується в обсязі в два і більше рази.
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.
Схожі товари