Тепловий стіл б/у для підігріву тарілок
Теплові столи б/у - це частина лінії роздачі і просто невід'ємне обладнання на професійній кухні, яке використовується для підігріву тарілок безпосередньо перед подачею страв і сервіруванням. Також тепловий стіл б/у може використовуватися для підтримки готових страв в теплому, гарячому або дуже гарячому стані протягом тривалого часу.
Сучасні теплові столи б/у іноді оснащуються не тільки регулятором температури, але і функцією регулювання рівня вологості. Спеціальні датчики на теплових столах б/в дозволяють контролювати персоналу режим роботи обладнання. На сьогоднішній день на ринку представлений широкий вибір теплових столів, з яких можна вибрати оптимально підходить вашій кухні за габаритами і функціональності тепловий стіл б/у. Для зручності експлуатації теплові столи обладнані полицями, дверцятами, нагрівальними елементами (гарячими поверхнями або інфрачервоними нагрівачами).
Кухню ресторану, кафе, бару дуже важливо оснащувати різними типами теплового обладнання (80% технологічного процесу приготування страв відводиться тепловому обладнанню), щоб забезпечити якісний сервіс і високий рівень обслуговування гостей закладу. Страви з м'яса, риби, овочів після варіння, смаження, гасіння важливо зберегти в гарячому стані. Підтримання гарячої температури страви необхідно продовжувати аж до його подачі на стіл відвідувачам. У цьому вам допоможе тепловий стіл б/у, використовуваний для підігріву тарілок перед самою сервіровкою. Підігрівач тарілок б/у можна використовувати для зберігання продуктів і страв без втрати їх якості і температури до того моменту, як вони потраплять на стіл.
Теплові столи б/в дозволяють встановлювати і регулювати необхідну температуру. Як правило, діапазон становить від + 30 С до + 85 С. Відзначимо, що теплові потоки повітря розподіляються рівномірно по всій площі стільниці теплового столу. Це досягається за рахунок одночасної роботи тепловентиляторів і вбудованих ТЕНів. Страви, розташовані в будь-якій точці теплового столу, по центру або краях стільниці, отримують однакову температуру. Широкий асортимент теплових столів б/у дозволить вибрати обладнання, що максимально відповідає вашим технологічним вимогам.
Тепловий стіл б/у для ресторанів та його конструкція
Конструкція теплового столу б/у передбачає наявність стаціонарних полиць, скриньок і дверей. Двері можуть бути розпашні або розсувні. Розсувні двері-купе теплового столу б/у дозволять більш раціонально використовувати робочий простір на кухні. В основному теплові столи для підігріву тарілок б/у виготовляються з нержавіючої сталі.
Купити тепловий стіл б/у
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує купити тепловий стіл б/у . Обладнання знаходиться у відмінному стані, пройшло передпродажну підготовку. На теплові столи б/у встановлені оптимальні ціни. Доставка по Україні та в Крим.