Связь с нами

+38 (057) 764 60 54

Buhoreca@gmail.com

Проектування Оренда Викуп
Б/У обладнання для ресторанів та пекарень під ключ.

BU-HoReCa

Корзина
0
 x 

Кошик порожній
Каталог
Корзина

М'ясорубки б/в

Фільтри
Виробники
Ціна
₴ ₴ 
Мощность мясорубки:
Производительность мясорубки:
Сбросить все фильтры
изображение_viber_2023-11-24_14-06-23-416
Економія
17 084 ₴

М'ясорубка-терка SIRMAN TCG 12 E

Нове
39 084 ₴
б/у
22 000 ₴
Артикул: 9058

Відомості про товар

01-41-122
Економія
10 800 ₴

М'ясорубка Apach ATS12

Нове
29 800 ₴
б/у
19 000 ₴
Артикул: 6526к

Відомості про товар

762.jpg
Економія
5 878 ₴

М'ясорубка Apach ATS 22 3Ф

Нове
22 300 ₴
б/у
16 422 ₴
Артикул: 7679

Відомості про товар

М'ясорубка Everest TCE22 НОВА

Артикул: 5011к\5010к
Ціну уточнюйте

Відомості про товар

48251
Економія
-5 363 ₴

М'ясорубка ТС-32 нова

Нове
31 000 ₴
б/у
36 363 ₴
Артикул: 4825к

Відомості про товар

32988
Економія
3 489 ₴

М'ясорубка Kenwood MG510

Нове
8 767 ₴
б/у
5 279 ₴
Артикул: 4492к

Відомості про товар

mim-300
Економія
17 000 ₴

М'ясорубка МІМ 300

Нове
39 000 ₴
б/у
22 000 ₴
Артикул: 113х

Відомості про товар

М'ясорубка EQUIPE (Італія)

Артикул: 2305к
Ціну уточнюйте

Відомості про товар

 

 

Професійна м'ясорубка б/у

 

Уявити домашню або професійну кухню без м'ясорубки сьогодні складно. Ми часто стикаємося з процесом перекручування м'яса на різноманітні страви, а в ресторанах - так тим більше. Принципових відмінностей між побутової та професійної м'ясорубки немає, але у професійних м'ясорубок більше габарити, продуктивність, і вони електричні, а побутові, як правило - ручні.

Професійна м'ясорубка б/в необхідна підприємству або виробництву для переробки великих обсягів сировини. Тут важлива характеристика промислових характеристик, як висока продуктивність і здатність безперервно працювати протягом тривалого часу

<р style =" text-align: justify; "> Промислові м'ясорубки б/в бувають двох видів: ручні та автоматичні. У ручних м'ясорубках м'ясо в горловину закладається вручну і проштовхується в горловину спеціальним пристосуванням.

Автоматичні м'ясорубки б/у виробляються зі спеціальним бункером, куди необхідно попередньо закладати м'ясо. Всі інші дії автоматична м'ясорубка б/у виконує сама.

Головна особливість професійних м'ясорубок - це їх продуктивність до 300 і більше кілограм м'яса на годину.

 

Професійна м'ясорубка б/в: конструкція

 

За своєю конструкцією м'ясорубки різних виробників особливих відмінностей не мають: електродвигун з редуктором, завантажувальний пристрій, робоча камера, шнек, ріжучий механізм.

Ріжучий механізм - головний робочий елемент м'ясорубок б/у, від його різновиду залежить тип м'ясорубки.

  • Класичний або стандартний тип.   Ріжучий механізм складається з одностороннього ножа, шнека і решітки. Використовується для високоякісного м'яса, рибного або курячого філе, зварених овочів.

  • Половинний унгер - ріжучий механізм зі шнеком, підрізним і двостороннім ножем, гратами. Застосовується для подрібнення на велику фракцію або просто швидкого подрібнення.

  • Повний унгер: шнек, підрізний ніж, двосторонній ніж, велика решітка, двосторонній ніж, дрібна решітка. Добре переробляє другосортне м'ясо та рибу.

 

 

Як правильно вибирати професійні м'ясорубки б/в

 

  • Матеріал комплектуючих. Вони повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі. Зверніть увагу на це відразу. Тоді не доведеться доукомплектовувати м'ясорубку або проводити ремонт;
  • Ріжучий механізм. Може бути класичний, половинний унгер або повний унгер.Чим більше ножів, тим дрібніше помел продуктів;
  • Насадки, які йдуть в комплекті можуть урізноманітнити і збільшити продукт на виході, бувають насадки для ковбаси, сосисок, макаронів, овочевих нарізок;
  • Решітки можуть бути з дрібними, середніми або великими отворами. Чим менше отвір - тим дрібніше шинковка продуктів;
  • Ємність м'ясорубки вказує на максимально допустимий обсяг продукту, який можна завантажити в бункер за раз;
  • Діаметр завантажувального отвору покаже, скільки шматків м'яса можна завантажувати одночасно в бункер. Великий діаметр отвору м'ясорубки значно заощадить час приготування - вам не потрібно додатково завантажувати продукти;
  • Наявність функції «Реверс»: відповідає за звернення назад ходу м'ясорубки б/у, наприклад, якщо жили намоталися на шнек;
  • Потужність м'ясорубки б/у може вказувати на кількість годин безперервної роботи апарату, чим більше потужність, тим вище продуктивність. Продуктивність м'ясорубок вимірюється в кількості кілограмів продукту, яке м'ясорубка б/у здатна обробити за годину;
  • Підключення м'ясорубки. М'ясорубка може підключатися до електромережі з напругою 220 В або 380 В;
  • Система безпеки. Сучасні м'ясорубки б/в обладнані блокуванням головки м'ясорубки або електронним блокуванням двигуна.

 

Купити професійну м'ясорубку б/у

 

Компанія "Б/У HoReCa" пропонує купити промислові м'ясорубки б/в у відмінному стані. Обладнання проходить відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. За результатами тестування м'ясорубоко б/в, на них встановлюються об'єктивні ціни. На нашому сайті зібрані і представлені кращі варіанти м'ясорубок б/в. Доставка по Україні та в Крим.