Професійна м'ясорубка б/у
Уявити домашню або професійну кухню без м'ясорубки сьогодні складно. Ми часто стикаємося з процесом перекручування м'яса на різноманітні страви, а в ресторанах - так тим більше. Принципових відмінностей між побутової та професійної м'ясорубки немає, але у професійних м'ясорубок більше габарити, продуктивність, і вони електричні, а побутові, як правило - ручні.
Професійна м'ясорубка б/в необхідна підприємству або виробництву для переробки великих обсягів сировини. Тут важлива характеристика промислових характеристик, як висока продуктивність і здатність безперервно працювати протягом тривалого часу
<р style =" text-align: justify; "> Промислові м'ясорубки б/в бувають двох видів: ручні та автоматичні. У ручних м'ясорубках м'ясо в горловину закладається вручну і проштовхується в горловину спеціальним пристосуванням.
Автоматичні м'ясорубки б/у виробляються зі спеціальним бункером, куди необхідно попередньо закладати м'ясо. Всі інші дії автоматична м'ясорубка б/у виконує сама.
Головна особливість професійних м'ясорубок - це їх продуктивність до 300 і більше кілограм м'яса на годину.
Професійна м'ясорубка б/в: конструкція
За своєю конструкцією м'ясорубки різних виробників особливих відмінностей не мають: електродвигун з редуктором, завантажувальний пристрій, робоча камера, шнек, ріжучий механізм.
Ріжучий механізм - головний робочий елемент м'ясорубок б/у, від його різновиду залежить тип м'ясорубки.
- Класичний або стандартний тип. Ріжучий механізм складається з одностороннього ножа, шнека і решітки. Використовується для високоякісного м'яса, рибного або курячого філе, зварених овочів.
- Половинний унгер - ріжучий механізм зі шнеком, підрізним і двостороннім ножем, гратами. Застосовується для подрібнення на велику фракцію або просто швидкого подрібнення.
- Повний унгер: шнек, підрізний ніж, двосторонній ніж, велика решітка, двосторонній ніж, дрібна решітка. Добре переробляє другосортне м'ясо та рибу.
Як правильно вибирати професійні м'ясорубки б/в
- Матеріал комплектуючих. Вони повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі. Зверніть увагу на це відразу. Тоді не доведеться доукомплектовувати м'ясорубку або проводити ремонт;
- Ріжучий механізм. Може бути класичний, половинний унгер або повний унгер.Чим більше ножів, тим дрібніше помел продуктів;
- Насадки, які йдуть в комплекті можуть урізноманітнити і збільшити продукт на виході, бувають насадки для ковбаси, сосисок, макаронів, овочевих нарізок;
- Решітки можуть бути з дрібними, середніми або великими отворами. Чим менше отвір - тим дрібніше шинковка продуктів;
- Ємність м'ясорубки вказує на максимально допустимий обсяг продукту, який можна завантажити в бункер за раз;
- Діаметр завантажувального отвору покаже, скільки шматків м'яса можна завантажувати одночасно в бункер. Великий діаметр отвору м'ясорубки значно заощадить час приготування - вам не потрібно додатково завантажувати продукти;
- Наявність функції «Реверс»: відповідає за звернення назад ходу м'ясорубки б/у, наприклад, якщо жили намоталися на шнек;
- Потужність м'ясорубки б/у може вказувати на кількість годин безперервної роботи апарату, чим більше потужність, тим вище продуктивність. Продуктивність м'ясорубок вимірюється в кількості кілограмів продукту, яке м'ясорубка б/у здатна обробити за годину;
- Підключення м'ясорубки. М'ясорубка може підключатися до електромережі з напругою 220 В або 380 В;
- Система безпеки. Сучасні м'ясорубки б/в обладнані блокуванням головки м'ясорубки або електронним блокуванням двигуна.
Купити професійну м'ясорубку б/у
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує купити промислові м'ясорубки б/в у відмінному стані. Обладнання проходить відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. За результатами тестування м'ясорубоко б/в, на них встановлюються об'єктивні ціни. На нашому сайті зібрані і представлені кращі варіанти м'ясорубок б/в. Доставка по Україні та в Крим.