Конвекційні печі б/у - невід'ємна частина теплової лінії на професійній кухні, використовується для приготування різних страв гастрономії, хлібобулочних або кондитерських виробів.
Конвекційні печі б/у дають можливість готувати гастрономічні страви без жиру, зі збереженням всіх смакових і поживних властивостей продуктів з утворенням апетитної рум'яної скоринки.
Конвекційні печі б/у підтримують температуру всередині камери від 50 С до 300 С. На розігрів печі йде трохи часу, це означає, що приготування страв помітно прискориться, а електроенергія - буде економитися.
Панель управління конвекційних печей дозволяє контролювати рівень температури і вологості всередині робочої камери, програмувати час приготування, схеми, тривалість нагріву печі.
Конвекційна піч б/у в середньому розрахована до 10 противнів 600х400, на яких можна готувати різноманітні страви з м'яса, риби, овочів, хлібобулочні вироби з дріжджового або листкового тіста
Повітря в камері нагрівається за допомогою ТЕНів, вентилятори рівномірно розподіляють його всередині.
Деякі моделі оснащені функцією парозволоження: за допомогою вентилятора вода розпорошується по робочій камері, потрапляє на Тени, перетворюється на пару. При використанні такої функції можна бути впевненим на 100%, що вироби не будуть пересихати.
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує купити конвекційну піч б/в . Пропонуємо б/в конвекційні печі т провідних виробників у відмінному стані. Все обладнання проходить відновлювальні роботи і передпродажну підготовку. Ми встановлюємо найвигідніші ціни на б/у обладнання для ресторанів, а також здійснюємо доставка по Україні і в Крим.