Вітрина теплова б/у
Професійне обладнання для ресторанів б/у значно спрощує технологічний процес і робить приготування страв швидким і простим заняттям. Коли стає питання про те, як зберегти свіжість і первозданність готової продукції, на допомогу приходить спеціальне обладнання - теплові вітрини б/в.
Теплова вітрина б/у призначена для зберігання готових страв. Обладнання підтримує необхідну високу температуру, тож перед подачею страви не потрібно додатково розігрівати.
Теплові вітрини б/у - обладнання демонстраційне, вони зроблені з прозорого скла, мають внутрішнє підсвічування, а в деяких моделях б/у передбачені обертові полиці. Для теплових вітрин б/у виготовляються спеціальні решітки і полиці-піддони для м'ясних страв. Якщо ви передбачаєте зберігання продуктів і страв з великим відсотком вологості, ви можете купити теплову вітрину б/у з ємністю для парозволоження.
Теплові вітрини б/у настільні, підлогові та багаторівневі
Теплова вітрина б/у може відрізнятися за кількома параметрами. Це, перш за все, кількість рівнів і спосіб установки.
За кількістю рівнів теплові вітрини б/в бувають однорівневі, дворівневі або трирівневі. А спосіб установки може бути настільний або підлоговий.
Полиці і корпус теплової вітрини б/в виготовляються з нержавіючої сталі. Кожна з полиць знімна. Існують моделі зі стаціонарними полицями. Залежно від моделі, теплова вітрина б/у може відкриватися з однієї або з двох сторін.
Теплові вітрини б/в підтримують необхідну температуру за рахунок статичного нагрівання або циркуляції повітря. Температура регулюється вбудованим термостатом.
Кожна з теплових вітрин б/у відрізняється певним температурним режимом і габаритами. Перед придбанням теплової вітрини б/у продумайте, які страви будуть в ній зберігатися, і яка для них підходить температура.
Як вибрати настільні теплові вітрини б/у?
Для вашої зручності ми розробили основні критерії, за якими необхідно вибирати теплові вітрини б/у: габарити, температурний режим, комплектація вітрини, а також наявність додаткових функцій.
Обов'язково перед вибором обладнання визначтеся з переліком страв, які там будуть зберігатися і демонструватися, підберіть відповідний температурний режим.
Проведіть заміри передбачуваного місця розташування теплової вітрини б/у і сміливо підбирайте відповідний варіант обладнання.
На сайті компанії Б/У HoReCa представлений широкий асортимент теплових вітрин б/у. Обладнання пройшло повну діагностику, відновлювальні роботи, передпродажну підготовку та попередній запуск перед продажем. Вигідна ціна, відмінна якість, доставка по Україні.