Професійна рисоварка б/у
Мультиварка рисоварка б/у - професійне кухонне обладнання, яке впорається з приготуванням рису, зберігаючи при цьому його смакові і корисні властивості. Поява рисоварок б/у призвела до того, що процес приготування страв з рису був значно прискорений і спрощений. У рисоварці б/у рис виходить смачним, розсипчастим і ніколи не пригорає. Зі звареного в апараті рису легко формувати різні гарніри, роли або суші.
Рисоварка електрична б/у і її пристрій
Конструкція рисоварки б/в складається з корпусу і чаші всередині нього. У стінки рисоварки вбудовані ТЕНи. На рівні кришки розміщений ще один нагрівальний елемент, кільцевий. Таке розташування нагрівальних елементів дозволяє рівномірно прогріватися продукту під час приготування і безпосередньо після нього. Рисоварка б/у має властивості термоса: після приготування рис залишається теплим в закритій рисоварці б/у протягом тривалого часу.
Дно рисоварки б/у, її корпус і дно виготовляються з нержавіючої сталі. Деякі виробники пропонують рисоварки з корпусом з пластику. Рис в рисоварці б/у ніколи не пригорає, оскільки поверхня чаші покрита антипригарним тефлоном.
Рисоварка б/у постачається в комплекті зі спеціальною рифленою ложкою, яка зручна для перемішування рису під час приготування.
Рисоварка б/у може мати декілька типів управління: механічне або електричне. Механічні рисоварки б/у обладнані поворотним вимикачем. Електричні моделі оснащені рідкокристалічним дисплеєм з кнопками і автоматичним таймером. У деяких моделях є вбудовані програми приготування рису.
Рисоварка б/у для суші та інших гарнірів
Професійна рисоварка б/у в середньому за один раз готує до 60 порцій рису. Обсяг чаші рисоварки б/у залежить від її моделі: об'єм чаші варіюється від 1.8 до 19 літрів, що відповідає від двох до 60 порцій.
Принцип роботи рисоварок б/у простий: в чашу необхідно засипати рис і залити його водою на кілька сантиметрів вище рівня рису. При повному завантаженні чаші один цикл приготування рису триває приблизно 30 хвилин. У сучасних моделях рисоварок б/у передбачена функція автоматичного піднімання чаші в кінці приготування - чаша відділяється від ТЕНів, рис не злипається і не пригорає. Якщо рис готується не в спеціальному обладнанні, він може виділяти багато клейковини, поверхня зерна деформується, і з нього стає важко формувати гарнір. Крім того, такий рис не відповідає прийнятим стандартам.
Термостат рисоварки б/у підтримує однакову температуру протягом циклу приготування, вода не закипає. Гарніри, суші, роли та інші страви з рису виходять апетитними і дуже привабливими.
Рисоварка б/у також підійде для приготування інших круп: гречаної, вівсяної або пшеничної. Деякі моделі можуть також мати функцію приготування рибних, м'ясних або овочевих страв.
Певні рисоварки б/у після закінчення циклу приготування включають режим підігріву. Для закладів, де рис подається нерегулярно, це дуже зручно: в рисоварці крупа може зберігатися до 12 годин на день.
Купити рисоварку б/у
Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити рисоварку б/в у відмінному стані. Ми проводимо відновлювальні роботи та передпродажну підготовку обладнання. Вартість об'єктивна. Доставка по Україні та в Крим.