Пароконвектомати

Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. У 1976 році німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і справила фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно або окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура і забезпечується рівномірне приготування страв.

 

 

Пароконвектомати  та їх головні переваги

 

  1. Продукти в пароконвектоматі  не треба перевертати, і не відбувається зайвих енерговитрат на відновлення температури в камері;
  2. B одній камері печі можна готувати різні продукти, це безперечно дозволяє економити час на приготування, трудові витрати і найголовніше - місце на кухні;
  3. Bce страви, приготовані в пароконвекційній печі , не втрачають свої корисні і поживні властивості і набувають привабливий апетитний вигляд і аромат;

  4.  

    Як працюють пароконвектомати 

     

    Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.

    Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення пари був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води в цих пароконвектоматах відбувається в бойлері - парогенератор, який знаходиться всередині пароконвектомата. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.

    Бойлерні пароконвекційні печі  вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-водозм'якшувач.Такий водозм'якшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі і продовжить термін служби пароконвектомата. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні очисні миючі засоби.

     

  5. Режим низькотемпературної пари. Температура робочої камери від 35 до 99 С. Такий режим дозволяє варити, гасити, пастеризувати, вимочувати, бланшувати, консервувати. Спеціальний датчик стежить за температурою повітря в камері.
  6.  

  7. Режим розігріву. Принцип такого режиму схожий з роботою пароконвектомата в комбінованому режимі з тією різницею, що пара подається більше. З режимом розігріву ви зможете уникнути пересихання або навпаки перезволоження продуктів і страв. Режим розігріву використовується для підігріву раніше приготованих страв або продуктів, розморожування.
  8. »

     

    Купити пароконвектомат 

     

    Компанія "Б\у HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч . Ми пропонуємо тільки якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Пропоноване нами б/у обладнання для ресторанів завжди у відмінній робочій якості. Конкурентно спроможні ціни та приємна співпраця.Доставка по Україні та в Крим.

Піч пароконвекційна Unox XFT133
Новий
39882 грн.
Пароконвектомат Unox XEVC1011E1LM лінія ONE
Новий
287183 грн.
Пароконвектомат Rational iCP20-1/1E (CF1ERRA.0001250)
Новий
1081406 грн.
Пароконвектомат Unox XEVC0711GPRM лінія PLUS
Новий
343004 грн.
Пароконвектомат Unox XV893 Cheflux
Новий
197439 грн.
Пароконвектомат Unox XEVC0511GPRM лінія PLUS
Новий
265250 грн.
Пароконвектомат Unox XV593 Cheflux
Новий
133612 грн.
Піч пароконвекційна Unox XEFR03HSELDP
Новий
55039 грн.
Пароконвектомат Unox XEVC1011EPRM лінія PLUS
Новий
422806 грн.
Піч пароконвекційна Unox XEFR04HSETDV
Новий
67811 грн.
Пароконвектомат Unox XEVC1011E1RM лінія ONE
Новий
275230 грн.
Пароконвектомат Electrolux ECOE101B2A0 (217822)
Новий
421391 грн.
Піч пароконвекційна Unox XEFR04HSELDP
Новий
61444 грн.
Піч пароконвекційна Unox XEFR04EUELDV
Новий
98533 грн.
Піч пароконвекційна Unox XEFR03HSELDV
Новий
54256 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL06NEMIDVH2O
Новий
117450 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL05NEMIDVH2O
Новий
114397 грн.
Показано від 1 до 24 з 88 (всього сторінок: 4)