Професійне кавове обладнання б/у
Кав'ярня - заклад, який з кожним днем стає все більш і більш популярним, знайдеться багато людей, які люблять побалувати себе чашкою смачної свіжозвареної кави.
Перший крок до успіху вашого закладу - грамотно організувати кав'ярню. Для початку необхідно визначитися з типом майбутньої кав'ярні: французька або американська.
Французький тип кав'ярні - заклад, де відвідувачів обслуговують офіціанти, а меню більш різноманітно гарячими і холодними стравами, десертами.
Визначившись з типом кав'ярні, можна приступати до вибору обладнання для кави б/у. Основним робочим апаратом, безсумнівно, є кавоварка б/в . Так, для американської кав'ярні вкрай важливо, щоб професійна кавоварка б/у була потужною ріжковою, справлялася з швидким приготуванням кавових напоїв у великих кількостях. Французьку ж кав'ярню необхідно обладнати більш різноманітним кавовим обладнанням б/у, щоб порадувати гостей великим меню кави і напоїв на його основі.
Професійні кавомашини б/у
Професійні кавомашини б/в можна розділити умовно на два типи: суперавтоматичні кавомашини та традиційні кавомашини б/в.
При виборі кавомашини б/у враховуйте плановану продуктивність, визначтеся з функціональністю і необхідними додатковими опціями, а також зі зручністю експлуатації.
Традиційні професійні кавомашини б/у набагато простіші за своїм пристроєм і вимагають уваги бариста. Такі кавомашини б/у можуть бути однопостові, двопостові, трипостові, чотирьох постові. Кількість постів передбачає можливість приготування декількох чашок кави одночасно.
Традиційні кавомашини вживані бувають стаціонарними і заливними. Стаціонарні кавомашини вимагають підключення до водопроводу. Заливні кавомашини вживані найчастіше встановлюють там, де немає можливості підключитися до водопроводу. Такі професійні кавомашини б/у оснащуються спеціальним резервуаром для води. Чим більше обсяг резервуара, тим рідше бариста доведеться доливати в нього воду.
Професійні кавомолки б/у
Якщо це необхідно, на бар можна поставити обладнання професійна кавомолка б/в.
Якщо ви хочете радувати своїх відвідувачів смачною ароматною кавою, для напою необхідно використовувати свіжомолоті зерна. У цьому вам допоможе професійна кавомолка. За своїм типом вони бувають напівавтоматичні і автоматичні. При роботі з напівавтоматичними кавомолками необхідно їх включати перед помелом і вимикати, коли отриманий необхідний обсяг помелених зерен. Автоматична кавомолка б/у відключається сама після помелу заданого обсягу зерен. Як правило, тип кавомолки підбирають під тип кавомашини (автомат або напівавтомат).
Основний механізм кавомолки б/у - це жорна, робочий орган, який подрібнює кавові зерна. Жорна бувають конічні і паралельні. Конічні кавомолки б/у розрізають кавове зерно на багато частинок, знімаючи з нього шар за шаром, помел в таких кавомолках б/у виходить більш якісний. Діаметр жорен дозволяє визначити продуктивність кавомолки - чим більше діаметр, тим більше зерен кави буде перемальовуватися за сеанс роботи.
Купити професійне кавове обладнання б/у
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує купити професійні кавомашини б/в і кавомолки б/в. Обладнання пройшло відновлювальні роботи і передпродажну підготовку. Наші фахівці встановили на кавове обладнання вживані оптимальні ціни. Обладнання знаходиться у відмінному стані. Доставка по Україні та в Крим.