
Опис:
Час запікання картоплі в печі м079 Pimak залежить від величини коренеплоду. Воно може становити 40-60 хвилин, при цьому, - з використанням простору двох ярусів, - в один і той же час може бути приготовано до 20 великих печених картоплин. 0px; padding: 0px; outline: none; font: inherit; vertical-align: baseline; background: transparent; min-width: 0px; min-height: 0px; ">
Процес підготовки до запікання включає в себе мийку продукту в проточній воді і приміщення його в фольгу. Загорнута картопля печеться при температурі, що відповідає технології, після чого використовується згідно з планами кухаря. Якщо продукт не потрібно подавати замовив його покупцеві, картопля залишається в печі в підігрітому вигляді. 0px; padding: 0px; outline: none; font: inherit; vertical-align: baseline; background: transparent; min-width: 0px; min-height: 0px; ">
При необхідності здійснити видачу готової страви картоплю розрізають навпіл, а м'якоть кожної половини збивають з вершковим маслом/твердим сиром. За бажанням клієнта можна додати в готову страву різні начинки.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:
- проста технологія приготування;
- одночасне запікання достатньої кіль...
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.