М'ясообробка

 

 

Професійне обладнання для м'ясообробки б/у

 

Підприємства громадського харчування часто стикаються з обробкою м'яса і м'ясних продуктів. Кухні таких закладів ніяк не обійтися без спеціального обладнання - обладнання для м'ясообробки б/у. Сама по собі м'ясообробка - це цілий технологічний процес, який складається з декількох етапів: нарізка м'яса, подрібнення, його перемішування, дозування, формування фаршу, приготування фаршу, а також термічна обробка м'яса. Всі ці операції легко і просто виконувати за допомогою спеціального м'ясообробного обладнання. Як і решта професійне обладнання для ресторанів б/у, обладнання цієї категорії спрямоване на економію часу виробництва і полегшення праці персоналу підприємства.

 

Яке необхідне обладнання для м'ясообробки б/у

 

М'ясообробка проводиться за допомогою цілого ряду професійного обладнання для підприємств громадського харчування Так, на вашій кухні або виробництві можуть використовуватися:

- Обладнання для різання м'яса на кістці або без неї (пилки для м'яса б/у);

- Обладнання для подрібнення різних видів м'яса (професійні м'ясорубки б/у);

- Обладнання для змішування та приготування фаршу (фаршмішалки б/у);

- Обладнання для наповнення фаршем ковбасної оболонки (ковбасні шприци б/у);

- Обладнання для розпушування, розм'якшення м'яса (тендерайзери б/в).

 

М'ясообробка, як правило, починається з нарізки великих шматків м'яса на порційні частини. Цей процес не обійдеться без пилки для м'яса б/у. Пила для м'яса б/у нарізає акуратно м'ясо на кістки або без на порційні рівні шматки. Така стрічкова пила справляється зі свіжим і замороженим м'ясом, буває в настільному і підлоговому виконанні.

Професійна електрична м'ясорубка б/у на виробництві використовується для приготування м'ясного або рибного фаршу. Набір ножів дозволяє регулювати ступінь подрібнення м'яса.

М'ясорубка б/у подрібнить м'ясо для фаршу, а до однорідної паштетної маси його доведе спеціальне обладнання фаршмішалка б/у.

Ковбасний шприц б/у використовується для наповнення ємностей або оболонок фаршем. Такий ковбасний шприц б/у може бути автоматичним або механічним. Також в ньому передбачена функція дозування фаршу.

 

Купити обладнання для м'ясообробки б/у

 

Компанія «Б/У HoReCa» пропонує вигідне купити обладнання для м'ясообробки б/у в відмінному стані. Обладнання проходить відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Доставка по Україні та в Крим.

 

-41%
Шприц для ковбас Sirman IS 16 ARIES
Шприц для ковбас Sirman IS 16 ARIES
28000 грн. 16422 грн.
Показано від 1 до 1 з 1 (всього сторінок: 1)