Связь с нами

+38 (057) 764 60 54

Buhoreca@gmail.com

Проектування Оренда Викуп
Б/У обладнання для ресторанів та пекарень під ключ.

BU-HoReCa

Корзина
0
 x 

Кошик порожній
Каталог
Корзина

Пароконвектомати

Фільтри
Виробники
Ціна
₴ ₴ 
Скинути всі фільтри
pech_parokonvekcionnaja_unox_xvc_1005_pl
Економія
126 300 ₴

Піч пароконвекційна Unox XVC 1005PL

Нове
302 250 ₴
б/у
175 950 ₴
Артикул: 2181х

Відомості про товар

1957947199_w640_h640_1957947199
Економія
10 325 ₴
1957969401_w640_h640_1957969401
Економія
17 591 ₴
1957992633_w640_h640_1957992633
Економія
-30 893 ₴
1958032936_w640_h640_1958032936
Економія
-30 811 ₴
1958063014_w640_h640_1958063014
Економія
9 562 ₴
1954253595_w640_h640_1954253595
Економія
-13 946 ₴
1952765690_w640_h640_1952765690
Економія
-7 088 ₴

Пароконвектомат Unox XV393

Нове
63 351 ₴
б/у
70 439 ₴
Артикул: 8480

Відомості про товар

1952802966_w640_h640_1952802966
Економія
-9 524 ₴

Піч пароконвекційна Unox XB693

Нове
85 576 ₴
б/у
95 100 ₴
Артикул: 8479

Відомості про товар

1952828962_w640_h640_1952828962
Економія
-7 688 ₴
clipboard_image_572a3fc453834025
Економія
45 000 ₴
1954103826_w640_h640_1954103826
Економія
-9 603 ₴
1954164758_w640_h640_1954164758
Економія
-13 946 ₴

Піч пароконвекційна Unox XB893

Нове
126 969 ₴
б/у
140 915 ₴
Артикул: 8475

Відомості про товар

1954259217_w640_h640_1954259217
Економія
-11 839 ₴

Піч пароконвекційна Unox XEFT10EUELRV

Нове
134 710 ₴
б/у
146 549 ₴
Артикул: 8474

Відомості про товар

1954398592_w640_h640_1954398592
Економія
-10 993 ₴
unnamed3
Економія
84 000 ₴

Пароконвектомат UNOX XVC 704

Нове
180 000 ₴
б/у
96 000 ₴
Артикул: 1928ПЗ

Відомості про товар

d429e77af0ff8ee1dafac4fde7235608
Економія
75 000 ₴

Пароконвектомат UNOX XVC 504

Нове
160 000 ₴
б/у
85 000 ₴
Артикул: 1938ПЗ

Відомості про товар

161437
Економія
43 755 ₴

Пароконвектомат Unox XEVC 0511 GPR

Нове
120 000 ₴
б/у
76 245 ₴
Артикул: 1838ПЗ

Відомості про товар

0271
Економія
55 000 ₴

Пароконвекційна піч Unox XV 593 ChefLux

Нове
140 000 ₴
б/у
85 000 ₴
Артикул: 3932х

Відомості про товар

Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. У 1976 році німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і справила фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно або окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура і забезпечується рівномірне приготування страв.

 

 

Пароконвектомати б/у та їх головні переваги

 

  1. Продукти в пароконвектоматі б/у не треба перевертати, і не відбувається зайвих енерговитрат на відновлення температури в камері;
  2. B одній камері печі можна готувати різні продукти, це безперечно дозволяє економити час на приготування, трудові витрати і найголовніше - місце на кухні;
  3. Bce страви, приготовані в пароконвекційній печі б/у, не втрачають свої корисні і поживні властивості і набувають привабливий апетитний вигляд і аромат;

  4.  

    Як працюють пароконвектомати б/у

     

    Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.

    Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення пари був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води в цих пароконвектоматах відбувається в бойлері - парогенератор, який знаходиться всередині пароконвектомата. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.

    Бойлерні пароконвекційні печі б/у вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-водозм'якшувач.Такий водозм'якшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі і продовжить термін служби пароконвектомата. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні очисні миючі засоби.

     

  5. Режим низькотемпературної пари. Температура робочої камери від 35 до 99 С. Такий режим дозволяє варити, гасити, пастеризувати, вимочувати, бланшувати, консервувати. Спеціальний датчик стежить за температурою повітря в камері.
  6.  

  7. Режим розігріву. Принцип такого режиму схожий з роботою пароконвектомата в комбінованому режимі з тією різницею, що пара подається більше. З режимом розігріву ви зможете уникнути пересихання або навпаки перезволоження продуктів і страв. Режим розігріву використовується для підігріву раніше приготованих страв або продуктів, розморожування.
  8. »

     

    Купити пароконвектомат б/у

     

    Компанія "Б\у HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч б/у. Ми пропонуємо тільки якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Пропоноване нами б/у обладнання для ресторанів завжди у відмінній робочій якості. Конкурентно спроможні ціни та приємна співпраця.Доставка по Україні та в Крим.