Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. У 1976 році німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і справила фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно або окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура і забезпечується рівномірне приготування страв.
Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.
Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення пари був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води в цих пароконвектоматах відбувається в бойлері - парогенератор, який знаходиться всередині пароконвектомата. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.
Бойлерні пароконвекційні печі б/у вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-водозм'якшувач.Такий водозм'якшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі і продовжить термін служби пароконвектомата. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні очисні миючі засоби.
Компанія "Б\у HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч б/у. Ми пропонуємо тільки якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Пропоноване нами б/у обладнання для ресторанів завжди у відмінній робочій якості. Конкурентно спроможні ціни та приємна співпраця.Доставка по Україні та в Крим.