Шокова заморозка - швидкий, ефективний і сучасний метод заморожування продуктів, для якого вам буде потрібно спеціальне обладнання - апарат шокової заморозки б/в.
Зниження температури продуктів складається, як правило, з трьох фаз: охолодження, підморожування, доморожування. Процес шокової заморозки полягає в прискоренні цих трьох фаз. За допомогою інтенсивної циркуляції повітря в спеціальній камері при температурі -30... -400 С відбувається шокова заморозка. Застосування більш низьких температур в апаратх шокової заморозки б/в фахівці вважають недоцільним: таким чином, витрачається більше потужності і висока ймовірність деформації упаковки продукції.
Якщо вам необхідно прискорити процес заморозки, на етапі підморожування продуктів дещо наростіть потужність. Звичайна заморозка зберігає тільки малу частину корисних властивостей продуктів, шокова повністю зберігає якісні (смак, аромат), корисні характеристики продуктів і зберігає готові продукти без порушення гігієнічних норм протягом тривалого терміну.
Шоковій заморозці можна піддавати овочі, м'ясо, рибу, морепродукти та інше.
Каркас апаратів шокової заморозки б/в виготовляється з нержавіючої сталі. В охолоджуваній камері передбачені округлені кути і отвори для зручного видалення конденсату. Повну очистку випарника можна провести через відкривається захисну панель, яка розташована на петлях вентилятора.
Рівномірний розподіл і переміщення охолодженого повітря досягається за рахунок примусової вентиляції.
Робоча камера апарату шокової заморозки б/у може бути розрахована на 3-20 противнів.
Апарат шокової заморозки б/в може бути трьох типів:
Компанія "Б/У HoReCa" пропонує апарати шокової заморозки б/у в хорошому стані. Сервісна служба проводить повну діагностику обладнання та передпродажну підготовку. Тільки найнижчі ціни, професійна консультація, доставка по всій Україні. Купуючи обладнання для ресторанів б/у ви отримуєте гарантію 2 місяці і післягарантійне обслуговування. Зверніть увагу і на інше холодильне обладнання б/в а> нашого каталогу. Телефонуйте! +38 (067) 412-40-00.