"BU Horeca" пропонує технологічні рішення для проєктування об'єктів громадського харчування.
Основне завдання нашої компанії – індивідуальний підхід до оснащення кожного підприємства громадського харчування. Якщо ви плануєте відкрити заклад громадського харчування, вам доведеться врахувати безліч нюансів ще на етапі планування. Одним із найскладніших етапів є правильне проєктування кухні.
Перш ніж ви приступите до купівлі обладнання, слід чітко визначити, де саме буде встановлено те чи інше обладнання. Це дозволить грамотно підвести всі необхідні комунікації – електрику, водопровід і каналізацію, газ тощо. Найкраще скласти проєкт у вигляді креслення або схеми із зазначенням розташування всього необхідного обладнання. У цьому вам допоможе компанія "BU Horeca", з найкращими проєктувальниками та дизайнерами, які знаходять індивідуальний підхід до кожного підприємства громадського харчування.
Замовляйте проєктування вашого об'єкта у нас, і ви отримаєте професійний підхід, починаючи від проєктування і закінчуючи підключенням обладнання.