
Пароконвектомат Rational SCC 101
Характеристика
Виробник: Rational
Країна виробник: Німеччина
Тип: Гастрономічний
Тип підключення: Електричний
Кількість рівнів: 10
Панель управління: Сенсорна
Розмір Гастроємкостей: GN1/1 (або 20 GN1/2)
Максимальна температура: 300 ° С
Підключення до електромережі: 380 В
Потужність:18,6 кВт
Вага:135,5 кг
Габарити:847х771х1017 мм
Використовується в кафе, ресторанах, барах, готелях, кінотеатрах , піцеріях, фаст фудахта інших закладах закладу громадського харчування для приготування.
Rational SCC 101 серії SelfCookingCenter призначений для приготування страв шляхом смаження, гасіння або варення на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Таке обладнання може замінити плиту, духовку і духовку, конвекційну піч, сковороду, травний котел і ін. Модель оснащена кольоровим 8,5 дюймовим TFT-монітором, сенсорним екраном з самопоясненими символами.
Купити пароконвектомат бу (вживану) BU-Horeca- це чудове рішення для вашого бізнесу. Ми пропонуємо лише перевірене обладнання із гарантією якості. У нас ви знайдете широкий вибір обладнання для ресторану за доступними цінами. Швидка доставка по Україні та можливість консультації з нашими фахівцями.
Особливості Пароконвектомату Rational SCC 101
1200 програм приготування, що налічують до 12 кроків
3 ступені подачі пари:
Пара: від 30 до 130 °C
Гаряче повітря: від 30 до 300 °C
Комбінація пари та гарячого повітря: від 30 до 300 °C
iCookingControl - 7 режимів автоматичного приготування:
Finishing® для простого введення бажаних результатів з автоматичним налаштуванням ідеального циклу приготування
Випічка
Страви з яєць та десерти
Гарніри та овочі
Страви з риби
Страви з птиці
Страви з м'яса
5 програмованих ступенів вистоювання
HiDensityControl® (HDC) - запатентована система розподілу енергії у робочій камері
ILevelControl (ILC) - змішані завантаження з індивідуальним контролем кожного рівня завантаження в залежності від виду та об'єму продуктів, що завантажуються, а також кількості відкриттів дверцят
Efficient CareControl - визначає наявність забруднень та накипу та автоматично їх усуває
Cool Down – швидке охолодження робочої камери за допомогою вентилятора
iCC-Cockpit – графічний огляд поточного мікроклімату в робочій камері
iCC-Messenger - інформує про поточні, автоматичні налаштування процесу приготування
iCC-Monitor - огляд усіх автоматичних налаштувань процесу приготування
Купити бу (вживаний) б/в Пароконвектомат Rational SCC 101
Режим запису: визначення ідеального циклу приготування в залежності від температури усередині продуктів, що використовуються для прикладу, для подальшого використання без термозонда, з автоматичним обліком завантаження
Функція самотестування
Подача енергії регулюється відповідно до споживання
Управління кількома апаратами з одного дисплея (апарати мають бути підключені до однієї мережі)
Самонавчальна система керування автоматично налаштовується з урахуванням дії користувача
Термокерн, що вимірює температуру в 6 точках, з системою автоматичної корекції помилок при неправильній установці та допоміжний пристрій для термокерна.
Автоматична система очищення та догляду за робочою камерою та парогенератором, регульована залежно від тиску в гідромережі
Автоматичне очищення та видалення накипу з парогенератора
7 ступенів очищення без контролю з боку персоналу, у тому числі й у нічний час
Автоматичне нагадування про необхідність виконати очищення із зазначенням ступеня очищення та кількості очисника залежно від ступеня забруднення
Ручний душ із вмонтованим поворотним механізмом
Висновок HACCP-даних та оновлення ПЗ через вбудований інтерфейс USB або Ethernet
Посібник з експлуатації виводиться на дисплеї апарату з урахуванням виконуваної операції
Вбудована система сепарації жиру, без додаткового жирового фільтра, не потребує технічного обслуговування
Можливість встановлення часу включення (можна задати дату і час)
Керування мікрокліматом: вимірювання, налаштування та регулювання вологості з точністю до відсотка.
Діагностична система з автоматичною індикацією сервісних повідомлень
Аварійний термостат парогенератора та робочої камери
Індикація рівнів забруднення та обслуговування на дисплеї
Матеріал всередині та зовні: спеціальна сталь DIN 1.4301
Цоколь апарату з ущільненням по периметру
Динамічне розподілення повітряних потоків за допомогою реверсивного вентилятора з 5 програмованими швидкостями
Вбудоване гальмо крильчатки вентилятора
Світлодіодне освітлення робочої камери та рівнів завантаження
Тришарові дверцята камери з повітряним прошарком, 2 внутрішнім склом (для легкого очищення), що відкривається, з тепловідбивним спеціальним покриттям
Дверна ручка з функцією захлопування
Допустимо жорстке підключення до системи відведення стічних вод згідно SVGW
Згідно з VDE допускається експлуатація апарату без нагляду з боку персоналу
Регульовані по висоті ніжки
Не проґавте можливість покращити роботу вашого ресторану вже сьогодні з професійним обладнанням Rational SCC 101!
- Пройшла технічне
обслуговування
- Гарантія 3 місяці
- Доставка по Україні
Чому варто купити
вживане обладнання для піцерій?
BU-Horeca –
перевірений постачальник обладнання для ресторанів
Ви отримаєте
надійного партнера для свого бізнесу, який допоможе розкрити весь ваш потенціал
Замовляйте зараз і
виводьте свій бізнес на новий рівень!
Відгуків про цей товар ще не було.