Пароконвектомати б/у

Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат б у  серцем вашої професійної кухні. У 1976 році німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і справила фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно або окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура і забезпечується рівномірне приготування страв.

 

 

Пароконвектомати  та їх головні переваги

 

  1. Продукти в пароконвектоматі  не треба перевертати, і не відбувається зайвих енерговитрат на відновлення температури в камері;
  2. B одній камері печі можна готувати різні продукти, це безперечно дозволяє економити час на приготування, трудові витрати і найголовніше - місце на кухні;
  3. Bce страви, приготовані в пароконвекційній печі , не втрачають свої корисні і поживні властивості і набувають привабливий апетитний вигляд і аромат;

  4.  

    Як працюють пароконвектомати 

     

    Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.

    Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення пари був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води в цих пароконвектоматах відбувається в бойлері - парогенератор, який знаходиться всередині пароконвектомата. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.

    Бойлерні пароконвекційні печі  вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-водозм'якшувач.Такий водозм'якшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі і продовжить термін служби пароконвектомата. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні очисні миючі засоби.

     

  5. Режим низькотемпературної пари. Температура робочої камери від 35 до 99 С. Такий режим дозволяє варити, гасити, пастеризувати, вимочувати, бланшувати, консервувати. Спеціальний датчик стежить за температурою повітря в камері.
  6.  

  7. Режим розігріву. Принцип такого режиму схожий з роботою пароконвектомата в комбінованому режимі з тією різницею, що пара подається більше. З режимом розігріву ви зможете уникнути пересихання або навпаки перезволоження продуктів і страв. Режим розігріву використовується для підігріву раніше приготованих страв або продуктів, розморожування.
  8. »

     

    Купити пароконвектомат 

     

    Компанія "Б\у HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч . Ми пропонуємо тільки якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Пропоноване нами б/у обладнання для ресторанів завжди у відмінній робочій якості. Конкурентно спроможні ціни та приємна співпраця.Доставка по Україні та в Крим.

Пароконвектомат Retigo B1011i бу
120000 грн.
-44%
Пароконвектомат Rational SCC 101 бу
Пароконвектомат Rational SCC 101 бу
320000 грн. 178296 грн.
-60%
Пароконвектомат Rational CM 101 Combi Master бу
Пароконвектомат Rational CM 101 Combi Master бу
279000 грн. 111435 грн.
-43%
Пароконвектомат UNOX XVC 505 E бу
Пароконвектомат UNOX XVC 505 E бу
150000 грн. 85000 грн.
Пароконвектомат Unox XB403G бу
52000 грн.
Пароконвектомат Retigo B1011i бу
120000 грн.
Пароконвектомат PIRON PF9010 бу
95000 грн.
Показано від 1 до 24 з 64 (всього сторінок: 3)