
Технічні характеристики:
-Умісність 147л;
-Габарити 600 х 610 х900мм;
-Продуктивність-20кг;
-Напруження: 220 В;
-Потужність: 1.2 кВт;
-Кількість полок- 2 шт.
-Допустиме навантаження на полицю: 20 кг
-Кількість камер- 1
-Підсвітка- є.
-Система фільтрації та стерилізації повітря DX AIRREG®.
-Температурний діапазон електронний регулятор з кроками в 0,1 ° С: від 0 ° С до + 25 ° С
-Електронний регулятор вологості з кроками в 0,1% - від 60% до 90% (підведення води не потрібно).
-Виробництво Dry Ager (Німеччина)
Шафа для визрівання м'яса Dry ager DX 500 - компактне професійне обладнання для сухої витримки невеликих шматків м'яса на кістки, салямі, шинки, а також зберігання ковбас, копченостей, сиру. Професійна камера, яка не вимагає підведення води. Непідвладний часу сучасний дизайн в поєднанні з високотехнологічним наповненням. Ізольована дверцята з димчастим склом, обрамлена нержавіючою сталлю, оберігає дорогоцінний вміст від згубного впливу УФ-випромінювання. Насичений аромат завдяки системі SaltAir з гімалайською сіллю. Мінімальні вагові втрати. Автоматичне відтаювання і випаровування конденсату. Візуальні та звукові оповіщення, блокування дверцят, можливість установки перенавішуваних дверцят, магнітний ущільнювач. Зовнішній корпус нержавіюча сталь. Ізольована засклена дверцята захист від УФ-випромінювання (метал).
Відгуків про цей товар ще не було.