







Ротаційна піч призначена для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів. Принцип роботи: нагрівання пекарної камери здійснюється потоком гарячого повітря, який надходить з отворів на задній стінці. Повітря нагрівається в теплообмінній камері електричними нагрівальними елементами або пальником, що працює на газі або дизельному паливі. Відпрацьовані гази виходять через димар. Переваги: гладкий низький поріжок для закочування візка в камеру випікання, що дозволяє уникнути струшування продукції при закочуванні візка; подовжена на панель управління дверна ручка захищає електроніку від можливих зіткнень з візком; доступ до теплообмінного пристрою може здійснюватися як з лівого, так і з тильного боку печі; теплові блоки взаємозамінні. Збільшений витяжний парасольку (+ зона над верхньою стулкою дверей) забезпечує високий ступінь безпеки пекаря; є можливість збільшення потужності електричних печей (модель PLUS) на 33%, для випічки продукції з великим розвісом: подових і формових житньо-пшеничних хлібів; великий кут відкривання дверей (більше 180 С.) створює зручність для пекаря і оберігає двері і скло від ударів візка; запатентована система парозволоження дозволяє отримати велику кількість пари, не вимагає очищення і легко розбирається. Безпека: піч відповідає існуючим правилам, що діють в ЄС; у двері печі вмонтовано подвійне скло; дверна ручка зроблена зі сталі з низькою теплопровідністю; термоізоляція забезпечується ізоляційними панелями з високою ізоляційною потужністю; камера випікання оснащена заслінкою.
Відгуків про цей товар ще не було.