

-500x400.png)


-74x74.png)
Характеристика
Підключення 380 В
Кількість рівнів 10
Відстань між рівнями 67 мм
Панель керування електронна
Автоматичне миття
Підключення до водопроводу
Температурний режим від 30 до 260 °С
Потужність 14 кВт
Ширина 750 мм
Глибина 773 мм
Висота 1010 мм
Вага (без упакування) 95 кг
Країна виробництва Італія
Використовується в кафе, ресторанах, барах, готелях, кінотеатрах , піцеріях, пекарнях, кондитерських, фаст фудахта інших закладах закладу громадського харчування для приготування.
Конвекція: від 30 до 260 °C
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 30 до 90%
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 10 до 20%
Пара: від 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 ° C, DRY.Maxi від 10 до 100%
Випічка з датчиком температури в серцевині продукту
Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
Попереднє розігрів (максимальна температура): 260 °С
Не проґавте можливість
покращити роботу вашої піцерії вже сьогодні з професійним обладнанням Unox XEVC-1011-E1L !
Пройшла технічне
обслуговування
Гарантія 3 місяці
Доставка по Україні
Чому варто купити
вживане обладнання для ресторану?
BU-Horeca –
перевірений постачальник обладнання для ресторанів
Ви отримаєте
надійного партнера для свого бізнесу, який допоможе розкрити весь ваш потенціал
Замовляйте зараз і
виводьте свій бізнес на новий рівень!
Відгуків про цей товар ще не було.