- Місткість 5 супротивів GN 1/1 або 600х400 мм,
- розміри камери 610х410х410 мм,
- відстань між противнями 70 мм,
- холодоагент R404 або R507,
- корпус і внутрішня поверхня - нержавіюча сталь
Принцип шокового охолодження полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вибирається режим охолодження
: м'яке (використовують + t і невеликі швидкості обертання вентиляторів) або швидке (різко охолоджуюче повітря
до -18 ° С)
охолодження.
В результаті роботи апарату температура всередині продукту повинна знизитися з + 70 ° С до -3 ° С, потім вийти на
температурний режим + 3 ° С. Після досягнення температури + 3 ° С апарат автоматично перемикається в режим
консервації
і працює як звичайний холодильник.
Продукти після охолодження можна зберігати до 5 днів при t + 3 ° C, при необхідності страва відновлюється в
пароконвектоматі
або регенераторі протягом 5-10 хв.